GLOBEN HORSE SHOW 28 - 30 NOVEMBER


Vi ska dit lördag och söndag!
VI SYNS DÄR!

dressyrspecial

och idag fick även jag rida med i dressyren..
Josefin hade Tolle och Jag hade baylie, en ny tysk ridponny valack som kommit till ridskolan. Han var jätte trevlig men lite knepig med sitt humör och tålamod. Märktes att den var väldigt bra grundriden så det som är största problemet är nog den starka egna vilja. Ser fram emot att se hur den utvecklats.
Tolle såg jättefin ut! men Josefin får själv berätta :)
kram Josefine

LUCIASHOW SÖNDAGEN DEN 14:e DECEMBER 2008!

Snart närmar sig lucia.. och botkyrka ridsällskaps LUCIASHOW 2008! Jag och Josefin har som för femte året i rad för mig nu, hand om luciatåget vilket jag tycker är den roligaste biten eftersom jag älskar att sjunga! Lucia tåget kommer bestå av både lucia, tärnor, pepparkakor, staffan, tomtar och en massa fina sånger!
det som också kommer vara med på showen är:

Julmarknad
ponnyridning

Luciatåg
hoppnummer
Dressyr nummer med
cirkus häst
Körslaget
Utmärkelser
och mycket mer..

julmarknaden börjar kl 14:00
och showen drar igång 16:00



7 år <3

11 november 2001 - 11 november 2008
7 år tillsammans, det är han som gör mig lycklig.
jag älskar Falköga

Föralltid


trea


K
ram Josefin

Josefin + tolle = sant



  

Torsdag

Idag var det hoppning som gällde, Josefine och jag hade som vanligt Nikita och Falken, inte för att vi klagar på något sätt.
Dom var pigga och glada och för en gångs skull var det riktigt roligt att hoppa.
Men det roligaste av allt var Saris avramling, jag kan förklara det i detalj lite senare nu måste jag sringa till lektionen

Kram Josefin

man brukar säga att en häst verkligen kan få en att bli lycklig, maxwell gör mig lycklig


Onsdagshoppning på Lillebror

mammsen var sjuk idag så jag fick hoppa maxwell på Fredrik träningen!
Det gick jätte bra, Hade en samlings övning i början som verkligen fick honom att komma mer under sig och komma igång med bakbenen. Det resulterade ju såklart i lite bock och bus som försvar.  I slutet hoppade vi en ensam stående oxer som Fredrik höjde mer och mer efter varje hopp. Maxwell hoppade jättefint och det kändes hur lätt som helst, så lätt att jag var tvungen att ta tag lite i manen efter 1.35 språnget. det var kul att hoppa högt för en gångs skull.. det blir ju inga jättehöjder på lille nikita tyvärr. Maxwell är helt sjukt underbar att hoppa och jag måste säga att jag längtar lite tills mina ponny år tar slut..
 
Kram / Josefine
( stolt storasyster till maxwell )

2-3 oktober

I söndags var det tävling i Södertälje, Tolle var väldigt okoncentrerad och spänd, men trav programte var en förbättring, tyvärr var han inte riktigt hemma när det kom till galoppen.

I går fich jag rida trollet på Birgittas sista lektion, etfer att ha pipit och bockat så började han slappna av lite (en stund iaf) och han blev riktigt fin, vi tränade lite öppnor och slutor, riktigt roligt att få rida :)

Idag är det specialdressyr, hoppas på att få någon rolig (=Falköga)    :)

Kram Josefin

RSS 2.0