Träningstävling i all stress

Hann knappt komma hem från praktiken innan jag hoppade upp på maxwell för träningstävling hemma på Botkyrka, i hoppning.
Red en 80 och en 90 klass, mest för att det skulle vara enkelt för honom då han förut har blivit väldigt spänd och istadig inne på banan. Konstigt nog skötte han sig utmärkt, där fick jag, sa Maxwell. Han var superfin, lite spänd förstås men det var nästan positivt. Han gick framåt och var påverkbar vilket han inte vart förut. All träning börjar ge resultat. kul! nu ska vi anmäla oss till lokalen här i November och sen förhoppningsvis få rida som junior i laget i Allsvenskan i höst. Håller tummarna för att han ska fortsätta såhär nu och inte balla ur nå mer!
vi vann 80, i 90 var han lite trött och vi hade turen med oss att få en solkatt på trean som han stanna och kolla in innan han hoppade, annars var han felfri, lite synd bara att jag blir lika trött som honom i andra, vilket gör att jag jagar honom lite, än så länge räcker det nog med en klass, sen när vi fått upp konditionen så kan vi köra två, om han är så cool som han var i 80 behöver vi inte rida en "titta av oss klass" innan som jag kallar de så fint :)
 

RSS 2.0