Blekinge - dag 4

Blev en hel del pyssel av unghästarna och vi släppte även stona i en stoor gräshage där dom riktigt brände på och bockade av lycka. till och med dom högdräktiga! det var härligt att se.
Caramell, Caspians syster som bara är 2 och ett halvt jobbade vi lite med. vi satte på sadel och hängde på henne i stallgången och gick fram och tillbaka. Hon var jätteduktig och vi fick göra något vi aldrig gjort förut.
Sedan fick latte lite ridträning av josefin. Travade med ryttare för första gången och hon skötte sig utmärkt. Innan vi åkte red vi ut på en skogstur med hertina, caspian och melli. Då fick vi testa caspian och de kan nog vara den härligaste häst vi suttit på. Är uppe i ett antal hästar som vi gärna tar med oss hem nu..
Känns inte alls kul att ha kommit hem. Vi längtar tillbaka! och vi har lärt oss jätte mycket under den här resan och vill verkligen komma tillbaka så fort vi kan :)


Caramells mule och halva caspian

trött Ice ligger och sover i sitt hö.


Blekinge - Dag 3

treårstestet, som höll hus i Tingsryd. Först ut var den svarta snyggingen Henezzy
som skötte sig hur bra som helst, efter löshoppningen var han väldigt trött och fick inte riktigt fram sin snygga trav när det gällde. Fick tyvärr inte det betyget han förtjänade,



Dagens andra häst var Die libe aka Lillan,
Hon skötte sig också helt utmärkt, fick även hon nerdrag på traven tyvärr, trots att den kan vara kanon fin.
Håller på att växa och har därför lite jobbigt med galoppen för tillfället.


Och sist ut för dagen från Sandberga var Chocolatte, som tidigare varit väldigt stressad av sig men lugnat ner sig och skötte sig helt utmärkt.


Kram J och J


Blekinge - Dag 2

Idag har vi det varit storstädning av fyra av hästarna. och de tog lång tid ska ni veta. Nu är dom i allafall redo för 3 årstest och visning imorn. tidig morgon , massor att göra!

Den här läckra hoppvalacken har vi gjort i ordning för visning.. Imorn kommer några spekulanter och provrider. Hoppas dom tackar nej så vi kan sno med honom hem till stockholm! Så himla fin.. 



här är lite bilder från när vi fick sitta på Hingsten henazzy.. endast 2 1/2 år gammal, hur duktig som helst!
Imorgon Kl 9.00 startar han på treårstestet. Idag har han fått knoppar och ett rejält bad.. lyckades inte ta några bilder för han var lite stissig och uppe i varv eftersom de var massa läckra damer runt omkring.




håll tummarna imorn! Kram
/ JochJ

RSS 2.0