update!

tänkte bara uppdatera efter dagens (och årets första) hoppträning... jag ramlade av! landade dock på fötterna, men avramling måste man också träna på ibland..
Han vart lite trött men det känns ändå bra, jag ser fram emot våren!!

träning och tävlings planering

Idag har jag och mamma uppgraderat min licens till 2011, vi har även bokat in några tävlingar, bland annat lokalen hemma(brs), sollentuna och tyresö. Har inte kommit igång regelbundet med hoppträningarna än men han ska få skutta lite imorn sen efter Tyskland ska vi komma igång på riktigt igen!
Då väntar Onsdagsträningarna för Linda och sedan hoppkurs i mars för Per Dahlgren.
V. 14 skall jag och maxen även träna för Helena Persson, grymt! längtar


Bilder från onsdagsträningarna för Linda.

vinter-rejs

idag har jag gjort de bästa som finns på vintern, jag har varit ute i snön och pulsat med Maxwell, helt underbart! han var så fiiin och så glad, adrenalinet pumpade på oss båda, önskar man fick de på film eller bild. Men de finns i minnet iallafall :)

gott nytt år!

2011 ska vi se till att få den här bloggen i gungning igen! vi har faktiskt mycket att spännande att se fram emot och för er (förmodligen) något kul att läsa!

I februari drar vi iväg till Klosterhof-medingen stuteri i Tyskland!! där kommer vi ha våran 3veckors praktik, då kommer de finnas massor att läsa och riiktigt fina hästbilder att kika på! De har världskända hingstar där!

Nu är vi fortfarande inne i våran Julkoma och allting är i princip som vanligt bortsett från att Josefine (R) har fått ett nytt litet projekt.. Nämligen lille Fenja, viktors ponny som under sommarn deltog i ponny akuten, de kanske säger allt? hon är i allafall riktigt dum(ibland) och klurig vilket josefine älskar så de har visat säg att funka jättebra!
Maxwell ligger lite i lä men har många roliga tävlingar checkade för i år.

Josefin pysslar och rider Tolle varje dag nu när Birgitta är borta.

RSS 2.0