Bättre sent än aldrig...

Den 17 oktober var den ponnylokal hemma på Botkyrka, Förklassen gick i LC:1 och lagklassen i LB:1.
Red världens finaste Falköga, kändes helt okej på framridnignen men inte helt igenom. Red fel för första gången i hela mitt liv, inte okej! Men det räckte ändå till VINST på hela 70,74% rekord!
Lollo och Mr.Bean red ihop hela 68% och fick göra oss sällskap på prisutdelningen med en tredjeplats :)



I andra klassen tog benisnen slut totalt, det var väldigt jobbigt inne på banan men tydligen såg det inte så segt ut som det kändes, red ihop 65,84% och kom på en 6e placering



Nöjd med min sista ponny tävling med världens finaste, känns dock lite sorgligt men kunde inte önksa mig en bättre avslutning!

/Josefin


Lokaltävling

Igår startade jag och maxwell vår första lokal sen hans skada. 
han var spänd och stod emot något som vanligt men var mycket mer ridbar än vad han varit förut. Vi kom runt felfritt och var nöjda trots allt :) . Nu är de KM kvar och sedan blire lite lugnt tills tävlingarna i vår drar igång då vi förhoppningsvis fortfarande är på topp!


dammar igen snart

nu var de längesen vi uppdaterade här (igen), de är väldigt dammigt när man väl kikar in här, kul att vi fortfarande har massa besökare! Vi ska försöka bli bättre, vi har både tävlat en massa på sistonde, fortsätt hålla utkik så kommer de uppdateringar förr eller senare!


RSS 2.0