Chivas H

Lite bilder från hoppkursen för världens bästa Linda Englund..

       

Kände mig lite liten på den stoora hästen Chivas H men han var helt underbar att rida och att hoppa framförallt. kul med storhäst även fast jag fick sitta på min bästa symfonie första dan, som hoppade så jag trodde både mitt och hans hjärta skulle hoppa ut av glädje och kärlek till denna underbara sport, hade gärna haft honom någon mer dag.. Men nu är ponnytiderna över! förutom Whisky och Tequila då.

Josefin fick vara fotograf som vanligt :)

Hoppning för Linda

Touchwood Whisky och Josefine




Bilder tagna av: Josefin


Tuff dag

Idag var det äntligen lite finare väder.. men de är även jobbigt när de är så varmt när man ska rida fyra hästar..
Red ut på en liten runda i skogen på whisky, han var riktigt trött efter hoppningen igår som han för övrigt fixade riktigt bra, är jättenöjd med han så han behövde få komma ut och bara luffsa och sträcka ut på musklerna idag.
Maxwell däremot fick en riktig genomkörare i ridhuset. Han kan vara riktigt kaxig ibland om man säger så, hård i skallen och tjurig.. men efter en liten twist så blev han riktigt fin.
Sedan blev det ännu mer luffs i skogen på symfonie med Josefin och Falken som partner.. kanske mer race än luffs men kul var det, och skorna flög av på stackars symfonie.. tur att det är så mjukt underlag i våra skogar. Sedan red jag Queen i en storhäst grupp, en riiiktigt fin häst men som var alldeles för stark för mig idag eftersom hon hade hackamore.. sen var ju inte jag så pigg efter att ha suttit på 3 hästar innan..
Imorgon blir det stallet klockan 8 så nu finns inget annat alternativ än att sova.

/ JR

Idag kommer Whisky

Whisky


Bilder tagna av: Vanessa Hollman

Han ska vara kvar hela veckan för lite trimmning ;)
hoppning för Fredrik på onsdag..och hoppning för linda på fredag!

/Josefine

Solig måndag

Har tagit hand om mina sötnosar på älvesta idag. Red Tequila på utebanan, och skrittade sedan ut på en liten upptäcksfärd i skogen. Gick på promenad med Frippe och hittade ett ställe med massa gott gräs där stod vi en stund och jag borstade honom samtidigt. jättemysigt.
Det är sånna här dagar man älskar att vara i stallet.. massor av tid och fint väder. Myggorna är ju förstås ett stort minus.



kram JR


RSS 2.0