Eximanation

I fredags hade vi Eximination på Häst vid hand och "göra klar häst till tävling" i skolan. Tog lite bilder men eftersom jag och josefin inte är i samma grupp blev det bara på fina Platina som jag brukar ha :)

Knopparna

tränar på att stå fint nnan Häst vid hand provet

Platina får syn på en annan snygging..

Dingo och Platina :)

Allt gick bra! nästa vecka har vi teori-prov.. dags att börja plugga ;)

utbrytarkungen

Möttes av att maxwell stod ute på stallplan idag. någon (josefin!! haha) hade inte stängt dörren ordentligt. Så jag fick efter att fått in honom börja att plocka upp efter honom eftersom de var grejer överallt.
sedan tömkörde jag honom, de gick jätte bra, han såg riktigt fräsch ut! Arbetade mycket med övergångar. Jag ska nog åka upp imorn efter skolan och rida lite dressyr.. Efter att jag tömkört släppte jag honom lös och så lekte och busade vi lite. han är så söt Maxwell. som en liten hund :)

bild från när vi var ute och klättrade i skogen förra veckan. Han har vart dum när vi ridit ut så vi har vart ute och gått runt i hela skogen för att han ska vänja sig och coola ner lite. Inspänningarna och klättringen körde jag för att han ska bli starkade i rygg och överlinjen samt tvinga honom att skjuta ifrån med bakbenen på rätt sätt. Nu är han mycket bättre när vi rider ut i allafall.. så promenaderna har verkligen fungerat! + att jag har fått kämpa lite (mycke) också.
/Josefine

Falken

Håller på att sätta igång världens bästa ponny efter en hälta, idag var vi ute i skogen en stund och stötte på 4H gårdens fjordning som var väääldigt läskig, det var tur att mamma var med så hon kunde vara lite stöd för lilla falken som höll på att krypa ur skinnet ;) Efter det red jag en liten stund på banan, så svårt att ta det lugnt när han är så himla arbetsvillig. Igår var vi ute i skogen tillsammans med Josefine oc Maxwell, skrittade och travade
lite i vårsolen, underbart!



falken

Idag var det även Majshow, tycker den var lyckad :)

1 maj

Förra helgen var det Lektionsmästerskap i dressyr för ridskoleekipage på Siggesta gård, jag och Lollo fick den stora äran att åka iväg med fina Nova och Mr. Bean.
Först var det en LC:1a, hade en ganska bra känsla på framridningen men red lite för länge så väl inne på banan tog bensinen slut. Fick ändå ihop 66% och kom två poäng utanför placering.
I LB:1 an som var själva lektionsmästerskaps klassen, kändes hon helt underbar på framridningen, blev lite samma sak i den här klassen att hon blev lite trött men jga fick en mycket bättre känsla.
Fick 64% (61%, 64%, 67%) tråkigt när dommarna är ojämna men det räckte iaf till en 2:a placering :)
Bönan skötte sig jätte bra hela dagen, men fick tyvärr inga kalas poöng av dommarna, men han har verkligen utvecklats sen i höstas.

               pussmulenbästa
bebis

/ Josefin


WÅNGEN

idag åker vi till wången som ligger 10 timmar uppåt i landet. Där ska vi gå kursen körning med skolan. Vi blir kvar hela veckan. Systemkameran är med så det blir nog mycket roliga bilder!

RSS 2.0